Markt Agenda

2018
donderdag 25 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
dinsdag 30 oktober Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 31 oktober Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 1 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 15u!! ivm besloten feestje elders daarna..!
dinsdag 6 november Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 7 november Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 8 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
dinsdag 13 november Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 14 november Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
woensdag 14 november Parklicht Kunst Lichtinstallaties aan de noordkant (tussen arena en tropenmuseum!) in het hele park. Gratis en super leuk om te doen, voor jong en oud. Wij regelen de vrijwilligersverzorging, en approve this festival! Ook onderdeel van het Lichtfestival dat iedereen kent, en dit onderdeel is echt gaaf. Dress warm! Geniet! van 18u tot 23.00 5 avonden lang (woe 14 november tot en met zon 18 november)
donderdag 15 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
donderdag 15 november Parklicht Kunst Lichtinstallaties aan de noordkant (tussen arena en tropenmuseum!) in het hele park. Gratis en super leuk om te doen, voor jong en oud. Wij regelen de vrijwilligersverzorging, en approve this festival! Ook onderdeel van het Lichtfestival dat iedereen kent, en dit onderdeel is echt gaaf. Dress warm! Geniet! van 18u tot 23.00 5 avonden lang (woe 14 november tot en met zon 18 november)
vrijdag 16 november Social Market De Hallen i.v.m. Impact days Gemeente en De Omslag. Kom kijken en zeepjes kopen: 12u – 17u. Hanny Dankbaarpassage 47. Wij zijn er in ieder geval tot 16u.
vrijdag 16 november Parklicht Kunst Lichtinstallaties aan de noordkant (tussen arena en tropenmuseum!) in het hele park. Gratis en super leuk om te doen, voor jong en oud. Wij regelen de vrijwilligersverzorging, en approve this festival! Ook onderdeel van het Lichtfestival dat iedereen kent, en dit onderdeel is echt gaaf. Dress warm! Geniet! van 18u tot 23.00 5 avonden lang (woe 14 november tot en met zon 18 november)
zaterdag 17 november Parklicht Kunst Lichtinstallaties aan de noordkant (tussen arena en tropenmuseum!) in het hele park. Gratis en super leuk om te doen, voor jong en oud. Wij regelen de vrijwilligersverzorging, en approve this festival! Ook onderdeel van het Lichtfestival dat iedereen kent, en dit onderdeel is echt gaaf. Dress warm! Geniet! van 18u tot 23.00 5 avonden lang (woe 14 november tot en met zon 18 november)
zondag 18 november Parklicht Kunst Lichtinstallaties aan de noordkant (tussen arena en tropenmuseum!) in het hele park. Gratis en super leuk om te doen, voor jong en oud. Wij regelen de vrijwilligersverzorging, en approve this festival! Ook onderdeel van het Lichtfestival dat iedereen kent, en dit onderdeel is echt gaaf. Dress warm! Geniet! van 18u tot 23.00 5 avonden lang (woe 14 november tot en met zon 18 november)
dinsdag 20 november Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 21 november Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 22 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
zaterdag 24 november De Jaarmarkt van de Kairosschool in Amsterdam Noord, Wognummerplantsoen nr 2- 4. Vrije Schooltje.
laatste zondag november pure markt Frankendael, met Rifugio.nl. ovb zondag 25 november
dinsdag 27 november Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 28 november Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 29 november atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
dinsdag 4 december Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.

Alle dinsdagen en woensdagen: Check ook Boerenenburen.nl voor de Zeepfabriek Zepen op Buurderij Amstelkwartier (zaterdag/nu winterstop in afwachting van nieuwe plek), de Ceuvel (iedere dinsdagavond), en te Purmerend (iedere woensdagavond via Etienne de Schwarzwalder-bakker).

Coming up:
woensdag 5 december Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 6 december atelier open voor zeepverkoop, 14u – 16u.
dinsdag 11 december Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 12 december Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 13 december atelier gesloten voor zeepverkoop, ivm besloten personeels kerstmarkt voor een leuke plek!
dinsdag 18 december Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond.
woensdag 19 december Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.
donderdag 20 december atelier korter open voor zeepverkoop, 14u – 15!! daarna door naar Amstelkwartier wintermarkt!
donderdag 20 december Wintermarkt Amstelkwartier! ’t Huis aan de Amstel. 16u – 21u. Dit jaar aan de kant van het bruggetje naast ’t Huis aan de Amstel mooi bij dat kunstwerk. TOPPLEK!
wintereditie december pure markt Frankendael, met Rifugio.nl. KERST! zondag 23 december..
kerst
woensdag 2 januari Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond.

ūüôā

zaterdag Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel. Bestellen voor donderdagavond. Na de Winterstop op de nieuwe plek o.l.v. Onitcha!
dinsdag Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. Bestellen voor zondagavond. O.l.v Pieternel.
woensdag Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Bestellen voor maandagavond. O.l.v. Etienne.

Alle weken zeep bestellen via Boerenenburen at Buurderij Amstelkwartier en Buurderij de Ceuvel en Buurderij Weidenes! Maak eenvoudig een inlog en koop lokaal verbouwde groente en verkregen zuivel en gemaakte zeep!

Wil je de zeep al bestellen en geen verzendkosten betalen dan kan dat als je opgeeft op welke dag je je pakket komt halen en op welke markt, en dan kun je de volgende kortingsbon gebruiken: Ikhaaldezeepzelfop en vermeld bij de bestelling goed wanneer je wilt dat wij het voor je meenemen. Je kunt ook op donderdag tussen 14u en 16u je zeep komen ophalen als je het bestelde en betaalde met dezelfde code.

Algemene markt info markten Zeepfabriek:
Pure Markt Frankendael – Laatste zondag van de maand vanaf het nieuwe seizoen. Voor ons vanaf april/mei in ieder geval, maar niet als t met Pasen is.
Iedere week Boerenenburen.nl in Noord in de Ceuvel op dinsdagavond. In Buurderij te Purmerend op iedere woensdagavond van 17 tot 19. En op zaterdagochtend in het Amstelkwartier aan het water voorbij Amstel Station. Bij tHuis aan de Amstel in 2018, vanaf 2019 op een andere mooie plek. Bestel daarvoor de zeep en de andere lokaal geproduceerde zuivel en groente via boerenenburen.nl Maak gratis een inlog aan en kijk of het wat voor je is. Je kunt ook zeep bestellen en bij ons in het atelier op donderdagmiddag of op de markt of bij boerenenburen ophalen en zo besparen op de verzendkosten. Vol online in onze webshop www.amsterdamschezeepfabriek.nl dan in de kortingsbon: Ikhaaldezeepzelfop

Verder op verschillende markten in Amsterdam, in onze eigen webshop hier op de site en natuurlijk in een heel aantal winkels.

Reeds geweest 2018:
woensdag 24 oktober Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u.
dinsdag 23 oktober Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
dinsdag 16 oktober Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 13 oktober Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel. 10u – 12u. Laatste keer met Katelijne en haar fijne vrijwilligsters. Aller laatste keer voor de overname door nieuwe superpowers! Winterstop tot we de nieuwe locatie hebben.
zaterdag 6 oktober Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel. 10u – 12u.
woensdag 3 oktober Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u.
dinsdag 2 oktober Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
laatste zondag september pure markt Frankendael, met heerlijke bossen bloemen van Lokale Bloemetjes uit west.
zaterdag 29 september Zaterdag vanaf de vroege uurtjes ZEEP op Blijburg! Tijdens het afscheid weekend kon je bij ons heerlijks halen! Hier de link naar het event op FB
dinsdag 18 september Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 15 september Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel.10u – 12u.
woensdag 12 september Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u. Etienne reikt de zeepjes uit! Etienne is nieuw hoofd-buurderij.
dinsdag 11 september Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. En.. Met Proeverij, dus extra gezellig! Je kunt heerlijk vegetarisch eten bij De Ceuvel. De mooiste plek in Noord, en zo heerlijk idealistisch.
zaterdag 8 september Braderie de Bilt, 10u – 16.30u Leuk met oldtimers en bij een kerksdorpspleintje. Voor alle familie en vrienden uit de Utrecht en Zeist regio ūüôā Vlak langs de Utrechtse weg richting Zeist, maar dan dus net na de Berenkuil in Utrecht-Oost.
vrijdag 7 september At Amsterdam Fringe Festival in theater Perdu at 19.30 soap by Vaska! tickets for the show are ‚ā¨12,50 and show starts at 18.30. English spoken. About life and a Washplace. Link to Vaska! at Fringe Festival Amsterdam 2018
dinsdag 28 augustus Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u. We waren zelf op Vlieland, verkoop in tenthuis de Struikrover ūüėČ
laatste zondag augustus pure markt Frankendael, met Rifugio.nl. zondag 26 augustus
dinsdag 7 augustus Gezond en Gelukkig markt te Katwijk, 13.00 – 21.00 vlak bij zee! Bushalte Andreasplein. Dat was echt vlakbij zee en dus erin! heerlijk, volgend jaar weer!
laatste zondag juli pure markt Frankendael, met Rifugio.nl. zondag 29 juli
Zondag 15 juli Sunday Market Westerpark SUMMER BUITEN! met Niels van Rifugio.nl 11 – 18.00u
zaterdag 7 juli, zondag 8 juliPuur Pampus! Leuk duurzaam feestje worden daar op Fort Pampus! Hier de link: www.pampus.nl/puurpampus en het facebook event
zaterdag 23 juni Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel. Daarna ’s middags Boerenenburen stand op de vier jaar verjaardag van De Ceuvel! Kom dit interessante plekje eens bekijken!
zondag 3 juni de Lentemarkt van De Geert Groote School, Amsterdam, Roeskestraat.
zondag 27 mei pure markt Frankendael, met Sjaak van Rifugio.nl én met de vader van Niels!
zaterdag 19 mei, zondag 20 mei, maandag 21 meiProef Pampus! Drie daags pinkster festivalletje op Pampus voor de normale Pampus prijs, wel even kaartje kopen, met drie dagen ook markt. Bootjes vanaf Muider ieder uur van 9 tot 19 en 20u laatste afvaart. 3 x per dag vanaf IJburg. Wij in ieder geval zaterdag en maandag.
12 meiEerste dag weer open is op zaterdag 12 mei met 24HOOST 12 – 17u Tweede Oosterparkstraat 210 De AMSTERDAMSCHE ZEEPFABRIEK BV. Wees welkom: we spelen met GEUR!
zaterdag 12 mei 24HOOST! 12 – 18 ongeveer, te atelier. Het was zo leuk!!
zaterdag 21 april Ruigmarkt Ruigoord, overdag.
15 april tot en 11 mei is de Zeepfabriek is met vakantie.
woensdag 11 april Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u.
dinsdag 10 april Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 7 april Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel.
woensdag 4 april Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u.
dinsdag 3 april Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
woensdag 28 maart Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u
dinsdag 27 maart Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 25 maart Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
woensdag 21 maart Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u, LENTEFEEST! En afsluiter in dit pand van Pieternel
dinsdag 20 maart Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zondag 18 maart Seinfestijn, Haarlem, Seinwezen, 12u – 18u. Binnen.
zaterdag 17 maart Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
woensdag 14 maart Boerenenburen.nl Purmerend, 17u – 19u.
dinsdag 13 maart Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
dinsdag 6 maart Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 3 maart Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
dinsdag 27 febuari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 24 februari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
dinsdag 20 februari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 17 februari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
dinsdag 13 februari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
dinsdag 6 februari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u, afscheid Floor eerste keer Pieternel!
zaterdag 3 februari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel.
zaterdag 27 januari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
dinsdag 23 januari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
dinsdag 16 januari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord, 17u – 19u.
zaterdag 13 januari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel
dinsdag 9 januari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord.
zaterdag 6 januari Boerenenburen.nl Amstelkwartier, tHuis aan de Amstel, Proeverij.
dinsdag 2 januari Boerenenburen.nl De Ceuvel Noord

2017
Speciaal: donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december 17.00 tot 22.00 the real lightartfestival in Oosterpark! Parklicht. 15 zwart licht en wit licht installaties aan de Noord kant van het Oosterpark buiten en in de gebouwen. Een prachtige belevenis in onze zeep-maak-buurt en wij hebben ermee te maken, alleen niet in het zeepwezen! parklicht by polderlicht
vrijdag 22 december De Amsterdamsche Kerstmarkt, Kromhout hal in Noord.
donderdag 21 december Amstelkwartier Kerstmarkt. Derde jaar op rij.
dinsdag 19 december besloten Kerstmarkt VU
Zondag 17 december Kerstmarkt Cafe Cook, Bos en Lommer! Van 14.00 tot 21.00
Zondag 17 december pure markt wintereditie Frankendael, met Niels van Rifugio.nl
Zaterdag 16 december bij Tess en Nanette in het Local Little Xmas Pakket!Rooftop Market Ramada Hotel
Vrijdag 15 december Markt in de Bilt (16:00 – 22:00) ūüôā Langs de Utrechtse weg Dorpsstraat bij het kerkje.
Zondag 10 december Sunday Market Westerpark BINNEN! met Niels van Rifugio.nl
Zondag 3 december Sunday Market Westerpark BUITEN! met Niels van Rifugio.nl
Zondag 26 november  Pure Markt Frankendael (11:00 Р17:00)
Zondag 19 november¬† folkloredag “Leve(n) de folklore”in het ICOONtheater in Amersfoort
Zondag 5 november  Herfstmarkt Kairos Vrije School in Noord, Wognumerplantsoen 2-4
Zondag 29 oktober  Pure Markt Frankendael.
Zaterdag 28 oktober  De Hallen Amsterdam, een zeepdoosje bij Niels van Rifugio.nl
Zondag 15 oktober Amsterdamse Bos, Pure Markt (11:00 – 18:00)
Zondag 1 oktober Botanische Tuin Zuidas (12:00 – 17:00). Open Weekend in de Botanische tuin.
Zondag 24 september  Pure Markt Frankendael. Met prachtige meisjeskleding gemaakt door Ariaan van Japanse stoffen.
Zaterdag 16 september Village Market, Zonneplein, Amsterdam Noord.
Zondag 27 augustus Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00). Fijn weer de Pure Markt in Watergraafsmeer.
Wij staan vast weer in het straatje onder de Ooievaar! Met Niels van Rifugio.nl Info over de Pure Markt en op FB Pure Markt Frankendael
Zaterdag 9 september Speciale Editie tHuis-aan-de-AMstel Boerenenburen.nl: Proeverij! Komt kennis maken en kijken en proeven!
Zaterdag 10 september in Haarlem! Vooral heel leuk om kennis te maken met nieuwe stijlen, producten en prachtige dingen!
Vrijdag 25 augustus New Market, Nieuwmarkt met Zoet en Zagen
Vrijdag 18 augustus Streekproductendag Monnickendam. Streekproductendag Monnickendam-’t Prooijen.
Woensdag 26 juli Markt Vierhouten Restaurant Tante Sjaan. Adres ’t Frusselt, Vierhouten. 15.00 – 21.00
Zondag 16 juli Amsterdamse Bos, Pure Markt (11:00 Р18:00). Met Paul&Boukje van Kwekerij Wiering.
Zaterdag 15 juli Rembrandt Art Festival, Jodenbreestraat (10.00 Р18.00). Met Zoet&Zagen!
Zondag 2 juli Pure Markt Pure Buren te Abcoude. Samen met Niels van Rifugio.nl. (11:00 – 18:00)
Zondag 25 juni Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00).Met Jacqueline van De Beeldvink! Hoe leuk is dat!?
Dinsdag 20 juni Ondernemers van Nu OVN in Den Haag. Plein, voor het Binnenhof.
Zaterdag 17 juni Huygensdag (11:00 – 17:00)@ Daily Deli’s heeft ons weer uitgenodigd voor dit fijne festijntje.
Zondag 28 mei pure markt Frankendael
Zondag 7 mei Besloten happening Wijsjes uit t Oosten (13:00 – 21:00) Met zeepjes te koop voor de liefhebbers van muziek.
Zondag 30 april Pure Markt Frankendael met Manon Maukstudio (11:00 – 18:00)
Donderdag 27 april Koningsdag op t Zonneplein in Noord (11:00 – 16:00) van Village Market!
Zondag 23 aprilNatuur- en Milieumarkt in Sarphatiepark in Zuid (12:00 – 16:00)
Zaterdag 22 april
Mercatormarket (10:00 – 17:00)
Zondag 16 april Amsterdamse Bos, Pure Markt met Pasen (11:00 – 18:00)
Zondag 9 april Ambachtelijke Lente-markt (11:00 Р15:00) Geert Groote School 2, Fred Roeskestraat 82
Zaterdag 11 Maart 24HOOST (13:00 Р17:00) Maak je Oost got the Most Soap voor je jatten!
Breng je ouwe zeepjes mee van thuis: die nooit gebruikte en die beetje smoezelige gebruikte.. Allemaal meenemen! Bij ons kun je die zelf raspen, op kleur, en dan maken we er “rebatch-zeep” van, veel minder goed dan onze eigen zepen, maar oh zo lekker met zijn allen! Onze eigen buurt zeep voor iedereen.. Wat je raspt krijg je echt een tijd later mee als handen-zeep weer van ons. Op te halen na een paar weken. We maken een lekkere zeep om handen mee te wassen: Oost got the Most Soap voor je handen, Jatte-zeep. Zeep voor je klauwen! Weet je dat roze olifant zeepje nog uit de jaren 90? En die zeep van vakantie? Neem maar mee, raspen, en dan een nieuwe zeep die je echt kunt gebruiken! Tweede Oosterparkstraat 210, 1092 BV Amsterdam
Van te voren mag je ook zepen inleveren: aanbellen bij 208 of in de brievenbus van 208 in een boterhammen/groente zakje!
Zaterdag 29 januari Makers Markt in de Hallen (voormalige Local Goods Market) (11:00 – 17:00)
Zondag 22 januari Kofferbak vlooienmarkt in Bajesdorp ism met Lola Lik (14:00 – 17:00)
aan de ingang van Lola Lik, maar dan daarbuiten, en dus niet aan de kant van de AZC ingang!
H.J.E. Wenckebachweg 8 – 46, Amsterdam. de kofferbakmarkt op Facebook
Maandag 9 januariBesloten nieuwjaarsmarktje in Hoofddorp.

2016
Vrijdag 23 december Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:30)
Woensdag 21 december Kerstmarkt Bewoners Amstelkwartier (16:00 – 20:00)
Tweede Jaar op rij: hele leuke markt van de buurt, voornamelijk leuk en verantwoord en bio!
Dinsdag 20 december Talentenmarkt in de Hallen (13:00 – 16:00)
Zondag 18 december *WINTEREDITIE* Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Vrijdag 16 december Pekmarkt in Noord (13:00 – 16:30)
Zondag 11 december Cook’s Kerstmarkt in BoLo (Vanaf 14u tot 18:00u!)James Cookstraat, Amsterdam. Top!
Zaterdag 10 december Kerstmarkt Rijnstraat, Zuid, 11.00u tot 16.00u, Amsterdam.
Vrijdag 9 december Pekmarkt in Noord (13:00 – 16:30)
Vrijdag 2 december Pekmarkt in Noord (13:00 – 16:30)
Woensdag 30 november Buurthuis Achipel Markt (12:00 Р16:00) Indische Buurt. Rommelmarkt en leuke dingen. Makassarplein 1, binnen.
Zondag 27 november Pure Markt Frankendael (11:00 Р18:00) Watergraafsmeer in Oost.
Vrijdag 25 november Pekmarkt in Noord (13:00 – 16:30)
Zondag 20 november Pure Markt Amsterdamse Bos! (11:00 – 18:00) ** WAS AFGELAST IVM DE STORMWIND! **
Vrijdag 18 november Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:30)
Zondag 13 november is de BAKFIETS te bewonderen bij de nieuwe winkel van onze Pekmarkt Erik Dolzon met zijn broodwinkel! Loop even binnen op het Van Der Pek-plein 15 naast Pecorino bij DOLZON van 07:00 tot 13:00. Gesloten op dinsdag.
Vrijdag 4 november Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:30)
Zondag 30 oktober Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zaterdag 29 oktober Herfstmarkt van 11:00 – 16:00 op de Vrije School Kairos in Noord, Breedveld 7.
Vrijdag 28 oktober Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 21 oktober Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 14 oktober Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 9 oktober Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Vrijdag 7 oktober Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 16 september Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 18 september Pure Markt Amsterdamse Bos! (11:00 – 18:00)
Vrijdag 9 september Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 26 augustus Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 28 augustus Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
**Geen Pekmarkt voor ons op vrijdag 2 september ivm Vlieland vakantie!!*
Vrijdag 19 augustus Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 14 augustus Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00) Zuideramstel
Vrijdag 5 augustus Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 31 juli Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00) Watergraafsmeer in Oost.
Vrijdag 29 juli Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 22 juli Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Vrijdag 15 juli Pekmarkt in Noord (11:00 -17:00)
Zondag 10 juli Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Vrijdag 8 juli Pekmarkt in Noord (11:00 -17:00)
Vrijdag 8 juli Vrijwilligersmarkt door ABC West in de Hallen (12:00 – 17:00)
Woensdag 6 juli Presentatie Agent en Boef en de Gladde Grapjes met onze zeepjes bij Kiekeboek in Haarlem (15:00 – 16:00) met signeren in de kinderboekenwinkel Kiekeboek!
Vrijdag 1 juli Pekmarkt in Noord (11:00 – 17:00)
Zondag 26 juni Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Vrijdag 24 juni Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 17 juni Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 10 juni Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zondag 5 juni Ezeltjesdag bij de Zimmerhoeve in West (12.00- 17:00)
Zaterdag 4 juni Informatiemarkt en van de Winkeliers
op t Christiaan Huygensplein in de Watergraafsmeer (10:00 – 16:00)
Vrijdag 3 juni Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 27 mei Pekmarkt in Noord (10:00 Р17:00)
Zondag 29 mei Pure Markt Frankendael (11:00 Р18:00) samen met Niels van Rifugio.nl
Zondag 22 mei AmsterdamBLEND Market! (11:00 Р18:00) Westergasfabriekterrein facebook AmsterdamBLENDmarket
Vrijdag 20 mei Pekmarkt in Noord (10:00 Р17:00)
Zondag 15 mei Pure Markt Amsterdamse Bos! (11:00 – 18:00) Met Paul en Boukje van Kwekerij Wiering
Vrijdag 13 mei Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
** Geen Pekmarkt voor ons op vrijdag 29 april en niet op vrijdag 6 mei in verband met Meivakantie! **
Zondag 24 april Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00) Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00) samen met Niels van Rifugio.nl
Vrijdag 22 april Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zaterdag 16 aprilOp de Vrije School Geert Groote te Amsterdam, Fred Roeskestraat 84 van 11:00 tot 15:00!
Vrijdag 15 april Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 15 april Hippiemarkt in Ruigoord. Samen met Shizzle! (18:00 – 22:00)
Vrijdag 8 april Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zondag 10 april Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Vrijdag 1 april Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zondag 3 april markt in OT301 Othermarket (13:00-19:00)
Vrijdag 25 maart Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 18 maart Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 11 maart Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 4 maart Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 26 februari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 19 februari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 12 februari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 5 februari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 29 januari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zondag 25 januari Pure Markt Binnen in Intratuin Nobelweg! Pure Markt Frankendael te Intratuin
Vrijdag 22 januari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Vrijdag 15 januari Pekmarkt in Noord (10:00 Р17:00)
Vrijdag 8 januari Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)

2015

Dinsdag 22 december Eenmalige kerstmarkt Amstelkwartier. 16:00 Р20:00 Biologische Kerstmarkt van Bewonersinitiatief Amstelkwartier! In de binnentuin van Villa Mokum.
Zondag 20 december Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zaterdag 19 december DE AMSTERDAMSCHE KERSTMARKT in de Kromhouthal. Kerstmarkt! tot 23:00 ’s avonds.
Vrijdag 18 december Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 14 december Cook’s Kerstmarkt in BoLo (Vanaf 14u tot 18:00u!)
James Cookstraat, Amsterdam.<a
Vrijdag 11 december Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Donderdag 10 december Talentenmarkt West, in Podium Mozaik (13:00 – 16:00)
Vrijdag 4 december Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 29 november GEANNULEERDE PURE MARKT!
Vrijdag 27 november Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zaterdag 21 november Herfstmarkt op Vrije School Kairos in Noord, Het Breed. 11:00 – 16:00
Vrijdag 20 november Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Vrijdag 13 november Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Vrijdag 6 november Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Vrijdag 30 oktober Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 25 oktober Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00) **The Spanish Edition**
Vrijdag 23 oktober *weekje niet op de PEKmarkt in NOORD!* !!Wel zijn de 6 soorten zepen verkrijgbaar bij de Kraam van Paul van de biologische planten en biologische kruiden!!
Vrijdag 16 oktober Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 11 oktober Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Vrijdag 9 oktober Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Vrijdag 2 oktober Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 27 september Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Vrijdag 25 september Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 20 september Pure Markt Beatrixpark (11:00 – 18:00)
Zaterdag 19 september Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 13 september Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Zaterdag 5 september Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 30 augustus Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zaterdag 29 augustus Doe Dans festival Markt (09:00 – 17:00)
Vrijdag 28 augustus Doe Dans festival Markt (17:00 – 21:00) wereld muziek dans festival in Vierhouten
Zondag 23 augustus Pure Markt Beatrixpark (11:00 – 18:00)
Vrijdag 21 augustus Pure Markt Ouderkerk aan de Amstel ism SAIL engelse SAIL link
Zaterdag 15 augustus Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 9 augustus Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Zondag 2 augustus SundayMarket Amsterdam (12:00 – 18:00)
Zaterdag 1 augustus Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 26 juli Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zaterdag 18 juli Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 12 juli Pure Markt Amstelpark (11:00 – 18:00)
Zondag 5 juli Roots Festival! Frankendael. 13.00u tot laat samen met Titia de Veth Henna-tattoos! Roots Bazaar at Frankendael 5 juli
Zondag 28 juni Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zondag 21 juni Pure Markt Beatrixpark
Zaterdag 20 juni Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 14 juni Pure Markt Amstelpark (11:00 -18:00)
Zaterdag 13 juni Amsterdam Yard Sale, samen van Viola van Melle (09.00 tot 17:00) Jan Evertsenstraat in West amsterdamyardsale.wix.com
Zondag 7 juni Boerderij Zimmerman, Ezeltjesdag met thema “Wilde Westen!”(12.00 – 17:00)
Zaterdag 6 juni Pekmarkt in Noord (10:00 -17:00)
Zondag 31 mei Pure Markt Frankendael (11:00 – 18:00)
Zondag 24 mei Festival de Groene Boulevard, hoek Tweede Oosterparkstraat – Wibautstraat (12:00 – 18:00)
Zaterdag 16 mei Pekmarkt in Noord (10:00 – 17:00)
Zondag 10 mei Pure Markt Amstelpark (11:00- 18:00) en
Zondag 10 mei Moederdag Wellness Markt te Kromhouthal in Noord (10:00 – 17:00)
Pure Markt Frankendael april 2015
Pekmarkt april 2015