Zakelijke bestellingen

Het maken van zepen op onze manier heeft ongeveer 6 weken de tijd nodig voor het maken van grotere aantallen (50 en meer) en hierbij kijken we graag wat we voor jullie kunnen betekenen.
Email naar info@amsterdamschezeepfabriek.nl

Onze filosofie is om mooie producten te maken voor een eerlijke prijs. Iedere zeep kost en levert op wat nodig is voor ons en voor het voortbestaan van de Zeepfabriek. Hierbij willen wij niet steeds meer en meer zepen maken, maar precies genoeg om goed te kunnen werken en ons te kunnen ontwikkelen naar economische zelfstandigheid. Natuurlijk is er wel een speciale prijs voor sympathieke doorverkopers van onze producten.

Naast onze eigen zepen met onze verpakking kan voor een meerprijs een wikkel ontworpen worden door onze ontwerper voor jullie, die gebaseerd is op onze wikkel. Deze wikkel kan heel eigen worden met logo bijvoorbeeld en met daarop toch alle officiƫle vereisten binnen de EU en regels rond cosmetica. Je hebt dan een zeep van ons speciaal voor jullie.
Heb je zelf een ontwerper, dan werken we hierin samen en zijn er geen extra kosten voor de speciale wikkel.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Foto: Lies Westerlaken

de limited edition van het in 2016 verschenen kinderboek Agent en Boef en de Gladde Grapjes van Kees de Boer en Tjibbe de Vries bij Lannoo uitgeverij.

de creatieve verkoop van de single Reflection van de band Monokuro met een unieke downloadcode voor de song, 2015.

Het ontwikkelen van een heel eigen zeep of verzorgingsproduct behoort ook tot de mogelijkheden, maar valt wel in een heel andere prijsklasse. Vragen staat vrij! info@amsterdamschezeepfabriek.nl