Zakelijke bestellingen

 

Het maken van zepen op onze manier heeft ongeveer 6 weken de tijd nodig voor het maken van grotere aantallen (50 en meer) en hierbij kijken we graag wat we voor jullie kunnen betekenen.
Email naar info@amsterdamschezeepfabriek.nl

 

Voor alleen meerkosten voor het aanpassen van de wikkel met uw eigen logo, idee en kleur kan een gepersonaliseerde zeep voor feest, werknemers of contacten gemaakt worden.

In dit geval krijgt u een van onze eigen zepen met een aangepaste verpakking. Deze wikkel kan heel eigen worden met logo of tekst en met op de zeepwikkel toch alle officiële vereisten binnen de EU en regels rond cosmetica. Je hebt dan een zeep van ons speciaal voor jullie.

Heb je zelf een ontwerper, dan werken we hierin samen en zijn er geen extra kosten voor de speciale wikkel. Wij hebben ook een heel aantal sympathieke ontwerpers die dit kunnen doen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Foto: Lies Westerlaken

De limited edition van het in 2016 verschenen kinderboek Agent en Boef en de Gladde Grapjes van Kees de Boer en Tjibbe de Vries bij Lannoo uitgeverij.

De creatieve verkoop van de single Reflection van de band Monokuro met een unieke downloadcode voor de song, 2015.

Onze filosofie is om mooie producten te maken voor een eerlijke prijs. Iedere zeep kost en levert op wat nodig is voor ons en voor het voortbestaan van de Zeepfabriek. Hierbij willen wij niet steeds meer en meer zepen maken, maar precies genoeg om goed te kunnen werken en ons te kunnen ontwikkelen naar economische zelfstandigheid. Ons streven is om onze zeepfabriek één betaalde baan met 10 zinvolle vrijwilligersplekken op te laten leveren in Amsterdam-Oost en dan ons concept elders te kunnen herhalen met een andere groep mensen.

Hoe de tien vrijwilligers kunnen gaan meegenieten van de verdiensten is nog een zoektocht. Tot dat moment is de Zeepfabriek een fijne en veilige plek waar ieders inspanning de zeep helpt maken en zit de voldoening in het maken en verkopen van deze zeep.

 

Het ontwikkelen van een heel eigen zeep of verzorgingsproduct behoort ook tot de mogelijkheden, maar valt wel in een heel andere prijsklasse. Vragen staat vrij! info@amsterdamschezeepfabriek.nl